Betontömítő anyag

Speciális, saját fejlesztésű, csiszolható, fényezhető és festhető betontömítő anyagunk

A GEO PASTA 2K” egy beton felületekre kifejlesztett, különleges betontömítő anyag, a felületi lyukak befedésére. Alkalmazható mind hagyományos betonfelületeken, mind pedig a SuperConcrete és Geo Cover technológiával csiszolt betonpadlóknál. A két komponens jelentősen könnyíti a fuvarozhatóságát és a felhasználást is gazdaságosabbá teszi. Lehetőség van 1,5 cm átmérővel nagyobb lyukak tömítésére is. Ebben az esetben kvarchomokot kell hozzáadni az anyaghoz, valamint hosszabb száradási idővel kell számolni.

A GeoPasta 2K betontömítő anyaggal kezelt felületek kiválóan alkalmazkodnak a betoncsiszolással létrehozott padlófelületekhez.

Geo Pasta különleges betontömítő anyag

Alap: Az alapfelületnek kellő szilárdságúnak, por-, és egyéb szennyeződésmentesnek kell lennie. Új beton felület esetében, a megfelelően száradt állapotot ki kell várni. (kb. 28 nap) Régi betonfelületek esetében a nagyobb hibákat ki kell javítani. A termék kiválóan tapad a fent felsorolt felületekhez, de minden esetben a tapadási próbát ajánlatos elvégezni! Beton felületeket minden esetben alapozni szükséges GEO-P betonalapozóval.

Feldolgozás: A B komponenst jól felkeverjük és folyamatos keverés mellet hozzáöntjük az A komponenst a B komponenshez, majd keverőgéppel maradéktalanul jól összekeverjük Ezután a mély hibákba kenjük egy vagy két rétegben. Igény szerint, további víz hozzáadása lehetséges. A rétegek közötti átvonhatósági idő, anyagvastagságtól függően 23 celsius fok levegőhőmérséklet mellett kb: 30 perc-1 óra. Víz hozzáadása mellett a száradási idő értelemszerű növekedése várható. A kész felület a száradást követően, 1-3 cm vastagságban, zsugorodás és repedésmentes. Kiadósság: Az alapfelülettől és a felhordás módjától függően: kb.1-3 cm vastagságban 8-16 kg/m2/réteg.

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat
  • Név:
  • E-mail:
  • Tárgy:
  • Üzenet:
  •   
Feliratkozás hírlevélre

Látogasson el partnereink oldalára!

Partnereink
Klindex Padlócsiszolás
Supershine Szuperbeton
harzo.hu Márvány blog