Egyedi termék márványból, gránitból

„Megfaragjuk álmait!”

Cégünk mesterei vállalják olyan kizárólag első osztályú, márvány, mészkő és gránit anyagokból, készült egyedi termékek megrendelésre történő gyártását, igény szerint szállítását és helyezését, mint konyhapultok, fürdőszobapultok, asztallapok, lépcsők, falburkolatok.

Kőfaragó mestereink hozzáértése és rátermettsége bizonyítja, hogy olyan egyedi termékek készítését is elvállaljuk, melyeknek csak az Ön képzelete, különleges igénye szabhat határt! Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol kötelezettség nélkül, egy kávé mellett együtt megfogalmazhatjuk igényeit és megtervezzük azok kivitelezését!

egyedi márvány konyha pult készítése egyedi márvány termékek

Magánmegrendelők, konyhastúdiók, tervezők, kivitelezők igénye szerint megadott méretek alapján, raktáron lévő gránit és márvány anyagainkból legyártjuk a megrendelt termékeket, melyek lehetnek:

A betonjavítás folyamata:

egyedi márvány zuhanyozó készítése egyedi márvány termékek

Amennyiben ügyfeleink raktáron nem lévő anyagból szeretnének rendelni, a gyártási idő az anyag beérkezésének, szállításának függvénye.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a márvány, mészkő, gránit természetes anyagok, ezért színük, erezetük, táblánként is változik.

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat
  • Név:
  • E-mail:
  • Tárgy:
  • Üzenet:
  •   
Feliratkozás hírlevélre

Látogasson el partnereink oldalára!

Partnereink
Klindex Padlócsiszolás
Supershine Szuperbeton
harzo.hu Márvány blog