Gránit kristalizálás

A gránit kristalizálás vagy vitrifikálás az egyik leggyakrabban használt eljárás a meleg éghajlatú helyeken, mint a Közel-Kelet és Délkelet-Ázsia országai.

A folyamat első lépéseként megtisztítjuk a gránit padlót enyhén savas tisztítószerrel, lehetőség szerint a POLISH KP85 nevezetű szerrel. Amikor száraz a felület ráfújunk kis mennyiségű KRISTALLUX CRYSTALLIZER-t és egytárcsás géppel (single disc machine) eldolgozzuk 2-3 négyzetméternyi felületen acélgyapottal, amíg el nem érjük a kívánt fényességet. A kristalizáló kémiai reakcióba lép a gránit padlót alkotó kőben levő kalciummal és egy szilikon-szerű, nagyon finom kristállyá változtatja. Ez megkeményíti a padló felületét és mély fényt ad neki.

A gyors és mély fényezésért javasoljuk, használjon nehéz egytárcsás gépeket, mint a KROMA, illetve kiegészítői közül a THERMIC DISC tárcsát. Mivel a kristalizálás hőreakció, a THERMIC DISC használata egy egyszerű PAD HOLDER helyett, a kristalizáló (CRYSTAL BLUE) kémiai reakcióját gyorsabbá és mélyebbé teszi. Ennek eredményeképpen a fény jobb, mélyebb és hosszabban tartó lesz.

A rendszer korlátai:

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat
  • Név:
  • E-mail:
  • Tárgy:
  • Üzenet:
  •   
Feliratkozás hírlevélre

Látogasson el partnereink oldalára!

Partnereink
Klindex Padlócsiszolás
Supershine Szuperbeton
harzo.hu Márvány blog