Márványcsiszolás

MÁRVÁNYCSISZOLÁS, PADLÓCSISZOLÁS

márványcsiszolás márványcsiszolás

Márvány padlók csiszolása, a karbantartástól a teljes padlófelújításig

Márványcsiszolás, márvány padlók felújítása, eredeti, természetes fényük visszaállítása. Cégünk több mint 20 éve foglalkozik természetes kövek csiszolásával, köztük márványcsiszolással. Bármilyen természetes kőburkolat, márvány kőburkolatok felújítására, csiszolására cégünk a legjobb választás.

Mi az, ami jellemez Minket? Országszerte, személyesen megtekinthető referenciák, és az elvégzett munkákra vállalt garancia.

Márványcsiszolás és egyéb kőpadlók csiszolása, fényezése, síkba csiszolás nélkül:

márványcsiszolás és fényezés márványcsiszolás

Amennyiben a márványpadló matt, kopott és karcos, de nem elvárás a padló síkba csiszolása (fogak eltüntetése). Cégünk rendelkezik speciális gyémántkorongokkal, amelyek eltüntetik a padlóban lévő karcokat és visszaadják a padló eredeti fényét és struktúráját. Szeretnénk kiemelni, hogy itt is gyémántszerszámos csiszolás történik. Ez az eljárás 50-70%-kal kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos márványcsiszolás, márványpolírozás.

Márványcsiszolás és egyéb kőpadlók csiszolása, fényezése, síkba csiszolással együtt:

márványcsiszolás síkba csiszolássalmárványcsiszolás síkba csiszolással

Márványcsiszolási munkáink alkalmával vizes, gyémántszerszámos, KLINDEX technológiával és márványcsiszoló szerszámokkal dolgozunk.

Durva szemcsézetű csiszológyémántokkal megszüntetjük a padlón található egyenetlenségeket, szintbe csiszoljuk a felületet, és lecsiszoljuk a márványburkolat felső, elkoszolódott, karcos rétegét.

Amennyiben szükséges, műgyantás márvány tömítőanyaggal kitöltjük a felületen található lyukakat, repedéseket.

Folytatjuk a vizes márványcsiszolást (6 egymást követő finomságú gyémántszerszámmal). Az utolsó gyémánttal történő csiszoláskor a kő már visszakapja eredeti fényét.

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat
  • Név:
  • E-mail:
  • Tárgy:
  • Üzenet:
  •   
Feliratkozás hírlevélre

Látogasson el partnereink oldalára!

Partnereink
Klindex Padlócsiszolás
Supershine Szuperbeton
harzo.hu Márvány blog