Márványfényezés fényező porral

Fényező por, fényező porok márványpadlókhoz

Amikor professzionális padlóápolásra, karbantartásra, felújításra, védelemre van szükség, a megoldás a speciális csiszoló és fényező porok használata. (POLISH KP92 , KP85, KMT a felhasznált márvány, a márványpadló fajtájától függően)

Ezek a különleges porok egyszerre teszik szebbé és keményebbé a márvány felületet és fenntartják a kő felületi feszültségét. A folyamathoz a port vízzel kell vegyíteni, amíg joghurtszerű krémet nem kapunk. Egytárcsás gép használatával, DISCOLUX paddel eldolgozzuk a krémet a márványpadló felszínén. A fényező pornak vizesnek kell maradnia a munkavégzés során a felület megégését elkerülendő.

A fényezőporok környezeti haszna, hogy újrahasznosíthatóak: az első 2-3 négyzetméteren való munka után, a maradék tovább használható a felület többi részén, egyszerűen további víz hozzáadásával. Amikor szükséges a használt fényezőporhoz egy kevés frisset adunk.

A fényezőport tisztítószerként is lehet használni – akár homokfúvott üvegfelületeken, rozsdamentes acélon vagy alumíniumon. A fényezőporok akkor is nagyon hatékonyak, hogyha ujjlenyomatokat vagy zsírfoltokat kell eltüntetni.

További felhasználás:

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat
  • Név:
  • E-mail:
  • Tárgy:
  • Üzenet:
  •   
Feliratkozás hírlevélre

Látogasson el partnereink oldalára!

Partnereink
Klindex Padlócsiszolás
Supershine Szuperbeton
harzo.hu Márvány blog