SuperConcrete padlórendszerek
Mi a különbség a különböző nevű SuperConcrete padlók között? Miért van ekkora árkülönbség a különböző csiszolt betonpadlók között?

Mi a különbség a különböző nevű SuperConcrete padlók között? Miért van ekkora árkülönbség a különböző csiszolt betonpadlók között?

Ebben a cikkünkben különböző típusú csiszolt betonpadlókra fogunk kitérni, hogy Önök is megértsék, miért vannak az árkülönbségek, és mit takarnak a különböző típusú csiszolt betonpadlók.

Kezdjük a legelején mit is jelent a SuperConcrete padló:

SuperConcrete padló egy a Klindex által kifejlesztett betoncsiszoló rendszer, ami mindenfajta cementpadlót sima, nagyon ellenálló és hihetetlenül szép, fényes felületté változtat. A SuperConcrete rendszerrel akár egy régi, foltos és kopott padló is felcsiszolható, hogy újszerű, rendkívül ellenálló, kosztaszító és egyszerűen takarítható legyen. Alig pár lépéssel lehetőség van csiszolásra, vízzáróvá tételre, logó készítésre, és kaphat egy márványszerűen szép, mégis betonkemény felületet. A SuperConcrete rendszer különböző eljárást kínál a különböző felületek eléréséhez: SuperConcrete Premium, Fast, HS és SuperConcrete Terrazzo Effect.

Nézzük meg a különbséget a különböző padlók között (már a képek is Önmagukért beszélnek):

SuperConcrete PREMIUM

A rendszer, amivel a beton felületek tökéletesen tükörfényesre csiszolhatók.

• nagyon sima padló

• tükörfényes

• vegyszerálló

• hi-tech megjelenés

• színezési lehetőségek széles választéka

Gránit padlók csiszolása
Kik és miért választják ezt a típust:
Általában a megrendelőknek ez tetszik a legjobban, mivel az ilyen padlóknak van a legszebb fényük és ezek a leghomogénebbek. Továbbá bizonyos megrendelőknek azért is ez a fajta padló tetszik, mert nem látszódnak a betonban lévő kavicsok, mivel magát a kopóréteget csiszoljuk és polírozzuk fel. Ilyen felület kialakításra csak kéregerősített betonon van lehetőség.
Hogyan készül:
A meglévő felületet 8-10 különböző finomságú gyémántszerszámmal csiszoljuk és polírozzuk. Ennél az eljárásnál minden esetben alkalmazunk felületkeményítést (Klindex Beton Hardener). Természetesen minden ilyen padlót impregnálunk, vagyis víz- és vegyszerállóvá tesszük. Igény esetén olajzáró réteget is fel lehet hordani a felületre.
Milyen betonból érhető el ez típus:
Ez a fajta SuperConcrete padló csak kéregerősített ipari betonon érhető el.

SuperConcrete FAST

A leggyorsabb módszer, amivel a megszokott betonpadló, akár régi, akár új egy selyemfényű, sima, kemény és ellenálló felületté változtatható. A legújabb betoncsiszolási technológiát használva, a legjobb eredmény érhető el idő, munka és pénz megtakarításával.

Betonpadló csiszolása
Kik és miért választják ezt a típus:

Ezt a fajta eljárást azok a megrendelők szokták választani, akiknek fontos, hogy könnyen takarítható  csiszolt betonfelületük legyen a legjobb ár/érték arányon.

Hogyan készül:

A meglévő felületet 5-6 különböző finomságú gyémántszerszámmal csiszoljuk és polírozzuk. Az esetleges kisebb lyukakat tömítjük. Természetesen az ilyen típusú padlókat impregnáljuk, vagyis víz- és vegyszerállóvá tesszük. Igény esetén olajzáró réteggel is el lehet látni a felületet.

Milyen betonból érhető el ez típus:

Szinte bárkinek lehet ilyen típusú SuperConcrete padlója, akinek betonpadlója van.

SuperConcrete HS

A legegyszerűbb és leggyorsabb módszer, amellyel bármilyen simított ipari betonpadló átváltoztatható szép, tartós, vegyszerálló, könnyen takarítható tükörfényes felületté. Köszönhetően az új KING CONC abrazív finomcsiszoló és polírozó pad-es technológiának, soha nem volt még ilyen egyszerű a betonpadló felcsiszolása.

SuperConcrete HS

Kik és miért választják ezt a típus:

Ezt a SuperConcrete típust azok megrendelők szokták választani, akiknek a legegyszerűbb, leggyorsabb és legversenyképesebb áron elérhető DE természetesen tartós megoldásra van szükségük.

Hogyan készül:

A meglévő kéregerősített betonfelületet abrazív finomcsiszoló és polírozó pad-ekkel (Klindex King Conc) 4 lépésben felpolírozzuk. Természetesen a felpolírozott padlókat impregnáljuk, vagyis víz- és vegyszerállóvá tesszük. Igény szerint itt is alkalmazható az olajzáró réteg.

Milyen betonból érhető el ez típus:

Ez a fajta eljárás csak kéregerősített betonon érhető el.

SuperConcrete TERRAZZO EFFECT

• a beton kőváza teljesen láthatóvá válik

• nagyon sima és szabályos padló

• színezési lehetőségek széles választéka

• modern megjelenés

SuperConcrete TERRAZZO EFFECT
Kik és miért választják ezt a típus:

Magyarországon ez a fajta csiszolt beton és ennek matt, de takarítható verziója a legelterjedtebb. Általában a megrendelők azért választják, mert ennél a verziónál láthatóvá válik a beton kőváza és ezáltal „Terrazzo” szerű megjelenése lesz a padlónak.

Hogyan készül:

A meglévő felületet 8-10 különböző finomságú gyémántszerszámmal csiszoljuk és polírozzuk. A felületen lévő lyukakat tömítjük és ennél az eljárásnál minden esetben alkalmazunk felületkeményítést (Klindex Beton Hardener). Természetesen minden ilyen padlót impregnálunk, vagyis víz- és vegyszerállóvá tesszük. Igény esetén olajzáró réteget is fel lehet hordani a felületre.

Milyen betonból érhető el ez típus:

Szinte bárkinek lehet ilyen típusú SuperConcrete padlója, akinek betonpadlója van!

Tartson velünk a következő cikkünkben, ahol áttérünk a természetes kövek csiszolására és polírozására, azaz hogy hogyan lesz a lemattult, karcos márványpadló ismét fényes, illetve szebb, mint újkorában.

Hozzászólás írása


Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat
  • Név:
  • E-mail:
  • Tárgy:
  • Üzenet:
  •   
Feliratkozás hírlevélre

Látogasson el partnereink oldalára!

Partnereink
Klindex Padlócsiszolás
Supershine Szuperbeton
harzo.hu Márvány blog